Dag van de mantelzorg 2022- Zoetermeer

Alle mantelzorgers in Zoetermeer die langdurig voor een iemand zorgen, worden op de Dag van de Mantelzorg op donderdag 10 november 2022 in het zonnetje gezet!

Ieder jaar met de Dag van de Mantelzorg brengt Mantelzorgcentraal namens de gemeente Zoetermeer mantelzorgers op een feestelijke manier bij elkaar. Op deze wijze spreekt de gemeente Zoetermeer haar waardering en erkenning uit voor de waardevolle zorg van mantelzorgers.

Mantelzorgers zorgen voor een ziek familielid, vriend of buur. Vaak vinden ze de zorg vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Het is bijzonder en verdient waardering. Op de Dag van de Mantelzorg laat heel Nederland dat weten. Wij vinden mantelzorgers helden. En ja, dat mag best eens gezegd worden.

Na het succes va afgelopen jaren en op veler verzoek zal ook dit jaar de quizmaster je weer uitdagen met een verrassende me hilarische pubquiz. Natuurlijk onder het genot van een feestelijke borrel op de prachtige locatie van het Wapen van Zooetermeer.

Wat gaan we doen:

Gezellige middag waar we met elkaar een leuke pubquiz doen

Wanneer:   

donderdag  10 november

Tijd:

14:00 – 17.00 uur

Locatie:

Het Wapen van Zoetermeer
Zegwaartseweg 31, 2723 PA Zoetermeer

AANMELDEN:

Wanneer je al geregistreerd bent als mantelzorger heb je een mail ontvangen waarin staat hoe je je kunt opgeven. Mail niet gehad of heb je vragen?

Mail naar zoetermeer@mantelzorgcentraal.nl of bel naar 06 27 291 464

Mantelzorg, dat waarderen we gewoon!