Mantelzorgcafé over intimiteit en verbondenheid

De intimiteit en verbondenheid in de relatie tussen zorgvrager en mantelzorger kan door ziekte of beperkingen veranderen, zowel gevoelsmatig als fysiek. Vaker doen de hobbels in de weg niets af aan de kwaliteit van de relatie en kan de relatie zelfs sterker worden. Maar soms verandert er wel veel en kost het tijd en inzet (en zelfkennis!) om weer tot elkaar te komen. Dit geldt voor partners, maar ook voor bijvoorbeeld een volwassen kind van een hulpbehoevende ouder of voor ouder(s) van een kind met een beperking. En mogelijk is, door de dreiging van het Corona-virus en de lange periode van zelf-quarantaine de relatie ook weer anders?

In dit mantelzorgcafé praten we onder leiding van een coördinator Mantelzorg van ZoSamen over alle -mooie- kanten van de relatie, wat ieder daar aan bijdraagt en hoe het zorgen voor eigen veerkracht, de verbondenheid en intimiteit in de relatie ten goede komt.

NB. Mantelzorgers zorgen voor een kwetsbare doelgroep, wij houden ons strikt RIVM richtlijnen. Daardoor zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en is aanmelden voor het mantelzorgcafé nodig.

Waar

Wooncomplex Gondelkade Gondelkade 33, grote zaal, achter Eetcafé De Leyens, Zoetermeer

Wanneer 

Dinsdag 15 september 2020 – Intimiteit en verbondenheid

Tijdstip

van 10.00 uur – 12.00 uur

Aanmelden

Stuur een e-mail naar met je naam en telefoonnummer naar zoetermeer@mantelzorgcentraal.nl. Pas ná bevestiging per email bent je ingeschreven voor de bijeenkomst.