Week van de mantelzorg 2021- Zoetermeer

Alle mantelzorgers in Zoetermeer die langdurig voor een iemand zorgen, worden op in de Week van de Mantelzorg van woensdag 10 november tot zaterdag13 november 2021 in de schijnwerpers gezet!

Ieder jaar met de Dag van de Mantelzorg brengt Mantelzorgcentraal namens de gemeente Zoetermeer mantelzorgers op een feestelijke manier bij elkaar. Op deze wijze spreekt de gemeente Zoetermeer haar waardering en erkenning uit voor de waardevolle zorg van mantelzorgers. Dit jaar willen we alle mantelzorgers de kans geven om te komen, dus we vieren de dag van de mantelzorg niet één, maar drie keer!

Onzichtbare helden

De zorg en ondersteuning die mantelzorgers aan hun naaste geven, is vaak onzichtbaar voor de buitenwereld. Daarom is het thema van de landelijke Dag van de Mantelzorg dit jaar ‘Onzichtbare helden’. In die week worden mantelzorgers in de schijnwerpers gezet. Want hun zorg mag gezien worden!

Op woensdag  10 november, vrijdag 12 november of zaterdag 13 november ben je als geregistreerde mantelzorger van 14:00 tot 17:00 uur van harte uitgenodigd voor een middag vol lekkers en gezelligheid in het Wapen van Zoetermeer. De  quizmaster onderwerpt iedereen onder het genot heerlijke borrel aan een altijd verrassende en hilarische pubquiz.

Wat gaan we doen:

Gezellige middag waar we met elkaar een leuke pubquiz doen

Wanneer:   

woensdag  10 november, vrijdag 12 november of zaterdag 13 november

Tijd:

14:00 – 17.00 uur

Locatie:

Het Wapen van Zoetermeer
Zegwaartseweg 31, 2723 PA Zoetermeer

*Let op !   Er wordt bij de entree om een QR-code gevraagd.

AANMELDEN:

Aanmelden kan t/m 7 november via een mail naar zoetermeer@mantelzorgcentraal.nl  o.v.v. je naam, mailadres, telefoonnummer en dag van je voorkeur.

Wanneer je al geregistreerd bent als mantelzorger heb je een mail ontvangen waarin staat hoe je je kunt opgeven. Mail niet gehad of heb je vragen?

Mail naar zoetermeer@mantelzorgcentraal.nl of bel naar 06 27 291 464

Mantelzorg, dat waarderen we gewoon!

Reacties zijn gesloten.